Panenský masážní olej Spitzner - Olivový olej s třezalkou

Olivový s třezalkou je vhodný především pro citlivou pokožku, při problémech s páteří a jako antidepresivum. Léčí a zjemňuje pokožku.
100% přírodní masážní olej lisovaný za studena obsahuje více vitamínů a minerálních látek. Bez barviv, konzervantů a látek z minerálních olejů.

Objem: 500 ml

666 Kč s DPH
Spitzner

Doprava zdarma od 3000 Kč.

  • Česká pošta - 149 Kč
  • DPD - 99 Kč
  • Zásilkovna - 49 Kč

Olivový s třezalkou je vhodný především pro citlivou pokožku, při problémech s páteří a jako antidepresivum. Léčí a zjemňuje pokožku.

Řada panenských masážních olejů firmy Spitzner byla vytvořena pro dokonalou relaxaci a uvolnění klienta i terapeuta. Nezapomínejte, že pro příjemnou a účinnou masáž je důležité používat vysoce hodnotné, za studena lisované rostlinné oleje v přírodní kvalitě. Základní oleje se získávají šetrným lisováním za studena, jsou bez barviv a konzervantů.

Použití

  • Dávkujte pouze s čistými pomůckami
  • Nádobu s olejem neponechávejte dlouhodobě otevřenou
  • Olej uchovávejte v temnu a chladu
  • Uchovávejte jej v dobře uzavřené nádobě

Účinky

  • Posiluje regenerační schopnosti pokožky
  • Hloubkově reguluje kožní lipidy a hydrataci pokožky
  • Zlepšuje elasticitu pokožky
  • Zanechává pokožku vyhlazenou a pružnou

Popis

  • Botanické označení
    Hypericum perforatum
  • Botanická čeleď
    Hypericaceae - rostlina třezalka
  • Použité části
    Květy (třezalka), plody (olivový olej)
  • Země původu
    Severní Afrika (třezalka), Kréta (olivový olej)
  • Výrobní metoda
    Jako základní olej je použit olivový olej, který se získává lisováním oliv za studena. Extrakt z třezalky tečkované se vyrobí pomocí extrakce CO2.
  • Vzhled
    Jednoletá i víceletá rostlina dosahuje 5-10 cm, keře a stromky menšího vzrůstu dosahují až 12 metrů. Listy jsou oválné o velikosti 1-8 cm, květy mají 5 okvětních lístků. Plody jsou kulového tvaru, po usušení se otevírají a nesou mnoho semen.
  • Výskyt
    Rozšířený po celém světě - kromě pouští, arktických regionů a tropických nížin.
  • Použití
    Dříve se používal k barvení textilií, dnes v kosmetickém průmyslu a jako léčivo.
  • Zvláštnosti
    Oleje Spitzner neobsahují fluorescentní látku hypericin, která je v květech třezalky obsažena, protože by mohla vést ke kožním a alergickým reakcím.

Parametry